Beroemde DJ Avicii overleden

Wie kent deze beroemde melodie niet? Iedereen heeft er wel eens op gedanst of het in ieder geval op zijn autoradio meegeluisterd. De maker van deze muziek is op 28 jarige leeftijd overleden. Hij is dood gevonden in Miscat (Oman). Zijn naam: Tim Berg, of zijn DJ naam Avicii. Vele artiesten hebben op twitter geschokt gereageerd, bijvoorbeeld Madonna, waarmee hij bezig was met een nieuw album.

Inmiddels heeft zijn familie geschokt gereageerd. De oorzaak is nog niet bekend.

Avicii was een van de beroemdste DJ’s van de wereld. Vorig jaar maakte hij zelf een einde aan zijn carriere en wilde nergens meer in de publiciteit. Hij bleef nog wel muziek maken. Maar hij voelde zich niet meer thuis in de danswereld. Een nerd die het liefst op slaapkamerniveau muziek maakt. Hij kon optreden dankzij sloten alcohol, wat uiteindelijk leidde tot een serie ziekenhuisopnamen. Hij erkende na zijn inzinking dat hij de beste tijd van zijn leven had, maar dat hij daar wel een enorme prijs voor heeft betaald. Wie de video aanzet gaat automatisch naar de volgende nummers van deze overleden artiest.

Veel artiesten waarmee hij samenwerkte reageren verdrietig op twitter.

 1. So Sad……. So Tragic. Good Bye Dear Sweet Tim. ? Gone too Soon.

  1. ?’ “One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember” RIP ? 1989 – 2018

  2. Dj’s geschokt door overlijden van hun inspirator Avicii

  3. Heftig nieuws! Zweedse dj en producer Avicii op 28-jarige leeftijd overleden Bergling

   schrik niet vaak van nieuwsuitzendingen, maar dit kwam binnen als donderslag bij heldere hemel, nu is er in die hemel letterlijk een ster bijgekomen my condolences for the

  4. Retweet if you loved Avicii ☹️ RIP 1989-2018

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.