Glennis Grace door naar de live shows

Het is absoluut een goede zet geweest van Glennis Grace om mee te doen aan America Got Talent. In Nederland is ze al heel beroemd en erkend als een goede artieste, maar de kans om wereldwijd beroemd te worden en bekeken te worden door miljoenen kijkers, dat is toch iets dat heel aanlokkelijk is als je het wilt maken.

Nadat ze door de eerste selectie heen was, reageerden behoorlijk wat mensen een beetje zurig.. dat ze al bekend was. Ja natuurlijk, hoeveel andere kandidaten zijn niet al super bekend in hun eigen omgeving en gaan dan toch op voor AGT? Geef ze eens ongelijk.

Glennis heeft bij de eerst beoordeling goed geluisterd naar de aanwijzingen van de jury, en ze kon dit viertal weer opnieuw met haar charme en haar prachtige stem inpakken. Met een geheel eigen versie van Nothing Compares 2U, in plaats van weer een nummer van Whitney Houston. En daarmee scoorde ze weer de bewondering van de jury. Vooral bij aanvang van het lied, door a capella te beginnen, waardoor zij aantoonde wat een vakvrouw het is. Met heel veel lof verdween ze weer achter de coulissen.
En daarna was het een zenuwslopende avond met lange wachttijden om aan het eind te horen welke van de 18 kandidaten door konden naar de Live show. Gefeliciteerd Glennis, we hopen dat je nog ver zult komen bij AGT. De hele wereld mag weten wat voor een fantastische zangeres we hier in Nederland al jaren bewonderen, dat moet je niet voor jezelf houden.

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.