Glennis Grace verovert Amerika AGT

Een programma als Hollands Got Talent wordt goed bezocht in Nederland, maar misschien nog wel populairder is America’s Got Talent, waarbij de talenten een podium voor de hele wereld krijgen aangeboden. Afgelopen week werd een aflevering van AGT uitgezonden waarin onze eigen Glennis Grace(39) met het nummer Run to You van Withney Houston haar stem laat horen aan het Amerikaanse publiek. Natuurlijk kreeg ze four yesses, het publiek gaf al een paar seconden voordat het lied was afgelopen een staande ovatie en ook de jury stond op voor onze Nederlandse zanggodin.
Door naar de volgende ronde, dus we kunnen ook voor deze uitzendingen op het puntje van onze stoel zitten.
Natuurlijk weten wij al bijna zeker dat deze dame ook naar de live show mag, met zo’n stem moet ze zeker een finale kandidaat zijn en vandaar uit de wereld veroveren.
Inmiddels wordt zij en het management platgebeld voor platencontracten en interviews. Maar Gennis verwijst iedereen maar even door naar het management, de contracten die bij zo’n programma horen zijn behoorlijk streng.
En Nederland zit gewoon lekker trots mee te kijken, achter de computer of via RTL Boulevard.

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.