Oproep: gezocht 2000 Drummers aan Zee

Geef je op voor het grootse slagwerk spektakel

In 1992 organiseerde Golden Earing drummer Cesar Zuiderwijk een succesvol project met 1000 drummers aan de Maas. Ruim 50.000 toeschouwers genoten van een drumspektakel van zo’n 1,5 uur. Nu meer dan 25 jaar later wil Zuiderwijk dit graag nog eens dik overtreffen met een project dat minstens 2 x zo groot wordt.

Four Horizons – 2000 drummers aan zee. Cesar wil dit dolgraag realiseren op het strand van Scheveningen op zondag 9 september. En dat zal absoluut weer leiden tot een prachtige recordpoging.

Dit alles heeft te maken met het jubileumfeest van 200 jaar Badplaats aan Zee in Scheveningen, waarover ik op mijn website Circusweb al eerder een artikel schreef. 

Een heel jaar lang vinden allerlei vooral culturele activiteiten plaats om dit jubileum te vieren in Scheveningen.

Wil je je inschrijven en meedoen als drummer, dan kun je het formulier downloaden en invullen.  Gezien de te verwachten drukte is het aan te raden om met openbaar vervoer te komen. Het evenement is gratis te bezoeken.

Als je je opgeeft is het op zijn minst een eis dat je noten kunt lezen. Het project is niet geschikt voor beginners. Meer informatie op de officiele site van dit project. 

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.