Rapper Boef maakt circusclip met Lit

Rapper Boef is een tijdje uit de gratie geweest vanwege zijn uitspraken over 3 vrouwen die hem onderweg hielpen, als dank noemde hij ze hoeren, waarna heel Nederland even over hem heen viel. Maar mensen vergeten snel, zijn laatste album Slaaptekort werd al meer dan 100 miljoen keer afgespeeld, hij is niet al zijn populairiteit kwijt. Dus wordt het tijd om met een daverende clip de hitwereld weer te veroveren. Misschien als opwarmertje voor zijn concert in Zwolle in september in Hedon.

Voor informatie over circussen die geschikt zouden zijn werd onze zusterwebsite Circusweb benaderd. Of de redactie een mooi circus wist voor de opname van een videoclip van een rapper die binnenkort wellicht weer beroemd zou worden. Daarbij werd de naam Boef zekerheidshalve maar niet genoemd, voordat je het weet wordt de redacteur van Circusweb of de helpers weer Kech genoemd. Niet ieder circus reageerde enthousiast, maar uiteindelijk werd er een mooie clip opgenomen bij Renz International. Het is niet echt te zien in de clip, behalve dan een paar fragmentjes van 1/10e seconde. Voor de clip werd echt alles uit de kast gehaald, casting bureau voor kleine mensen, stoere motorrijders enz. Als je heel goed kijkt figureert er ook nog wel het een en ander van de artiesten van Renz International.

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.