Rotterdam krijgt zijn eigen “Lee-Towers”

Het was vorig jaar flink lachen om de video die Arjen Lubach lanceerde om Nederland te introduceren bij Trump. Vooral zijn: jullie hebben de Trump Towers maar wij hebben Lee Towers… Misschien was dit ook wel de echte aanleiding om de twee voormalige kantoortorens aan het Rotterdamse Marconiplein om te dopen tot Lee Towers.

In deze kantoortorens worden nu 860 nieuwe woningen gerealiseerd.

De kantoren kwamen leeg te staan toen gemeenteambtenaren verhuisden naar het gebouw De Rotterdam op de Kop van Zuid.

Nadat Lubach zijn video lanceerde besloten projectontwikkelaars Lee Foolen en Tom Bakkers na de aankoop van 1 kantoortoren een tweede toren te kopen om zo de Lee Towers neer te kunnen zetten. Lubach reageerde verheugd op dit nieuws.

De toekomstige woontorens hebben 24 verdiepingen de gebouwen zijn 95 meter hoog. De eerste 21 verdiepingen zullen worden verhuurd aan starters en jonge werkende mensen. In de ene toren worden twintig penthouses gebouwd en in de andere komen op de bovenste verdiepingen hotels, retaurants en andere horeca gelegenheden. De bewoners kunnen terecht op een dakterras. Het uitzicht over Rotterdam is adembenemend.

Wil jij ook net zo kunnen zingen als Lee Towers? Volg deze online cursus.

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.