The Talent Project

Opnieuw komt er een Talentenjacht in Nederland, naast The Voice, X factor en Idols. RTL komt met The Talent Project, voor mensen die wellicht al een hele goede stem hebben maar nog helemaal niet klaar zijn voor het podium. Je kunt je nu al opgeven.

Yolanthe Sneijder-Cabau en Johnny de Mol presenteren het programma The Talent Project waarin ze op zoek gaan naar talenten die nog niet zijn ontdekt. Voor het eerst vormen deze twee samen een presentatieduo.

Wat is er nieuw aan deze talentenjacht?

In The Talent Project worden geselecteerde talenten in honderd dagen opgeleid, waarna ze een tweede auditie doen voor jury en publiek. De zangers en zangeressen krijgen 100 dagen lang hulp, coaching en begeleiding van professionals. In de afleveringen ziet de kijker hoe ze het doen. The Talent Project verschijnt in het najaar op televisie.

In The Talent Project worden talenten met potentie uitgenodigd voor de Academy, waar ze door professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor het grote podium. 

Volgens RTL hebben veel wereldsterren “de juiste hulp, coaching en begeleiding nodig gehad om het zo ver te kunnen schoppen”. De zender belooft de deelnemers van The Talent Project nu ook die unieke kans. Op de Academy worden de talenten opgeleid, begeleid en gecoacht door professionals uit het vak, “want de weg naar het grote podium is keihard werken”, geeft RTL aan.

In zes afleveringen is te zien welk traject de kandidaten hebben afgelegd. Het begint met de allereerste auditie, daarna volgt een trainingsperiode van honderd dagen op de Academy met veel emotionele hoogte- en dieptepunten. In dezelfde aflevering is middels een spectaculaire tijdssprong de volledige transformatie na de honderd dagen te zien. Is de kandidaat klaar voor de tweede auditie; een groots optreden voor een verwachtingsvol publiek en staat er een artiest die het publiek en de jury omver blaast?

Mensen die goed kunnen zingen, maar zich nog niet klaar voelen voor het grote publiek, kunnen zich opgeven voor de auditie van de Academy van The Talent Project.

The Talent Project is in het najaar van 2018 te zien op RTL 4. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie over het programma.

Post Author: meermuziekinhetleven

Meer muziek in je leven is een lijfspreuk. Muziek speelt een hele grote rol bij heel veel dingen. Het verandert je stemming, onmisbaar in het leven. Vandaar deze vrolijke website.